Kutatási eredmények

Igen van remény az egészség megőrzésére, a már kialakult betegség visszafordítására!
Ne higgy nekem, beszéljenek a tények.

„A jó fűnek épp annyira nincs helyettesítője, mint a víznek, a fénynek és a levegőnek” Dr Charles Schnabel

Keleti bölcsesség: néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek.

Tudtad?
A búzafű a szervezet tisztítója, építője, gyógyítója, védője és megújítója.
Akár egy nap 5 liter búzafűlevet is megihatsz mellékhatások nélkül.
A klorofill – (színe zöld) – a növény vére.
Gondoltad, hogy a klorofill előállításához meleg és napfény szükséges?
Tudtad, hogy a klorofill telis tele van oxigénnel, fokozva a test oxigénszállító teljesítményét, a vörös vérsejtek száma is növekszik.
Halottál a klorofillról?
A klorofill az az élő elem, amely tavasszal kirobbantja a zöld növényzetet. Ugyanezt a lendületet tudja felhasználni az emberi szervezet önmaga regenerálására.
A klorofill csökkentheti a vérszegénységet, csökkenti a sejtek öregedését.

Gondoltad volna?
A búzafűlé tisztítja a vért, semlegesíti a méreganyagokat, serkenti az emésztést, elősegíti a jobb véráramlást, lúgosít.

Hitted volna?
A búzafűlé C, E vitaminokban, karotinban és természetes antioxidánsokban különös tekintettel gazdag. A búzafűlében lévő ásványi anyagok rendkívüli hatással vannak a csontokra és a fogakra.
Mivel a búzafűlé folyékony állapotban van, ezért a felszívódása pikk-pakk megtörténik.

Dr Josihide Hagiwara japán tudós a búzafűlé élelemként és orvosságként való használatának egyik legfőbb szószólója. Az 1940-es években már meglepődve tapasztalták, hogy milyen nagy hatása van a klorofillnak az emberi szervezetre. Egyetlen olyan esetet sem jegyeztek föl ahol gyógyulás nem következett volna be. Döbbenetes ugye?

Hogyan segít a rákos betegeknek?

Oxigéndús környezetben a rákos sejtek elpusztulnak.

Tanulmányok bizonyítják, hogy a búzafűlében megtalálható egy kiváló rákellenes alkotórész az abszcizinsav. Ez kis mennyiségben is elképesztően hatékonynak bizonyult a rák bármilyen formájával szembeni harcban.
A másik kimagaslóan hatékony alkotórész a B17 vitamin, mely kizárólag a rákos sejteket pusztítja, az egészségeseket épen hagyja.
Dr Robinzon így foglalta össze tapasztalatait: „Az eredmények látványosak voltak. Kizárólag az élő ételek /a búzafűlével együtt/ csaknem 75 %-al csökkentették a rákos bántalmak előfordulását és súlyosságát.”
„Az USA-beli Nemzeti Tudományos Akadémia által kiválasztott számos élelmiszer, mint pl-ul a sárgarépa,a tök, a brokkoli, a káposzta, a kelbimbó és a leveles zöldségek együttvéve sem annyira hatásosak a teljes táplálkozásban, mint a búzafűlé”.

 Hogyan segít a diétázóknak, és mindazoknak aki életmódot szeretnének váltani?
A búzafűlé fogyasztása által fokozatos súlycsökkenést érhetünk el, koplalás nélkül (jobb emésztés, méregtelenítő hatás miatt).
„A legfontosabb indoka a búzafűlé fogyasztásának, hogy képes betölteni a táplálkozási hiányokat.” Ann Wigmore Búzafű című könyv
Könyörtelenül elpusztítja az ártalmas baktériumokat, mikrobákat, különlegesen jó antioxidáns (környezeti gázok szervezetre gyakorolt hatását csökkenti).

„Az állatok táplálkozásában a búzafűlé már bízonyította csodatévő voltát. A búzafűlé fogyasztás a világ minden aranyánál értékesebb kinccsel ajándékoz meg –annak tudatával, hogy mindent megtettünk a makkegészség, a hosszú élet és az elme nyugalmának érdekében”. Ann Wigmore Búzafű című könyv

Kapcsolat

Itt írhat nekem!

9 + 8 =

Telefon

30-604-8760

E-mail

szepjozsefne@freemail.hu

Honlap

www.zoldelixir.hu

Cím

3434 Mályi, Dózsa György u.16.

Őstermelői ig.szám:1803941
EÜ.könyv: c.3151--2/A
Kistermelői eng.szám: 04-03-T-0543